Werknemer


Ben jij op zoek naar een (andere) baan of toe aan de volgende stap in je carrière in de bouw of in de groene sector?

Welkom bij JHW Bouwdiensten BV / JHW Groen!

JHW Bouwdiensten BV en JHW Groen zijn gerenommeerde uitzendorganisaties, die hun vak verstaan en bekend staan om hun professionele dienstverlening. JHW Bouwdiensten BV is actief in de Bouw en Afbouw, JHW Groen is actief in de Groene sector en de Grond-, Weg- en Waterbouw. Dagelijks werken vele vaklieden op de projecten van onze opdrachtgevers, of op kantoor. We geven je 8 redenen, waarom ook jij zou moeten kiezen voor JHW Bouwdiensten BV of JHW Groen:

 

 

Een groot scala aan bedrijven werkt al samen met JHW Bouwdiensten BV en JHW Groen. Er zijn steeds meer bedrijven, die de weg naar ons weten te vinden om te profiteren van het vakmanschap van onze vaklieden. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar echte vaklieden, die hun vak verstaan en persoonlijke betrokkenheid hoog in hun vaandel hebben staan.

Ben jij de vakman waar onze opdrachtgever op kan bouwen? Neem contact op met JHW Bouwdiensten BV of JHW Groen, telefoonnummer 0546-7120214 of via de mail info@jhwbouwdiensten.nl. Wij maken direct een afspraak met je voor een persoonlijke kennismaking en om de wederzijdse wensen en mogelijkheden te bespreken.

Contact


JHW Bouwdiensten B.V.
Bedrijvenweg 32
7442CW Nijverdal

0546-712014

info@jhwbouwdiensten.nl