Werkgever


Het zoeken en vinden van personeel is geen lastige klus, maar goed gekwalificeerde vaklieden of echte specialisten is een heel ander verhaal. Hiervoor kunt u gebruik maken van de expertise van JHW Bouwdiensten BV.

JHW Bouwdiensten BV is een begrip in de wereld van flexibiliteit. Een betrouwbaar professional, waar specialisten werken die uw taal spreken, gevestigd in Nijverdal. De dienstverlening van JHW Bouwdiensten BV omvat alles wat van een hedendaagse intermediair mag worden verwacht:

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is het flexibiliseren van uw personeelsbestand, waardoor van vaste kosten variabele kosten worden gemaakt. Met JHW Bouwdiensten BV als partner kan uw bedrijf flexibel inspelen op de marktomstandigheden: snel inspelen op een stijgende productievraag en snel aanpassen als het even tegenzit.

U kunt op hen rekenen

Of het nu gaat om de ruwbouw, nieuwbouw, afbouw en afwerking, renovatie of restauratie; op de vaklieden van JHW Bouwdiensten BV kunt u bouwen!

Onze instrumenten voor een perfecte match

JHW Bouwdiensten BV zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft voor aanbestedingen, uitvoering van projecten en het halen van opleverdeadlines. De zoektocht naar uw nieuwe collega voor op de bouw of op kantoor, is bij ons in goede handen. Dit doen wij voor u:

Alles is goed geregeld!

JHW Bouwdiensten BV staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Alles is goed geregeld, u heeft en krijgt geen kopzorgen! JHW Bouwdiensten BV is namelijk:

Uw voordelen bij een samenwerking met JHW Bouwdiensten BV

JHW Bouwdiensten BV is meer dan simpelweg een leverancier. Door onze kennis en ervaring te combineren met onze prijs/kwaliteitsverhouding en persoonlijke omgang, zijn wij in staat om u als volwaardig partner te ontzorgen.

Wij bieden u: